Лечебни Заведения в България
::
Природен парк Витоша

Белодробни болници

Специализирани лечебни заведения, в които се извършва издирване, диагностициране, периодично наблюдение и лечение на болни с туберкулоза и хронични неспецифични белодробни заболявания от всички възрастови групи (ХОББ, хроничен бронхит, белодробен емфизем, бронхиална астма, пневмонии, бронхопневмонии, белодробни абсцеси, плеврални изливи).

Ред  Покажи # 
  • Онкологични болници ( 13 items)

    Специализираните болници за лечение на онкологични заболявания са лечебни заведения за активно издирване, диагностика, лечение и периодично наблюдение на болни с онкологични заболявания и преканцерози, консултации, поискани от лекар от друго лечебно заведение.

  • Кожни болници ( 11 items)

    Специализираните болници за лечение на кожно-венерически заболявания осъществяват активно издирване, диагностика, лечение, периодично наблюдение и рехабилитация на болни с кожни и венерически заболявания; предпазно лечение; клинични изпитвания на лекарства.

  • Психиатрични болници ( 12 items)

    В специализираните болници за лечение на психични заболявания се осъществява диагностика и лечение на психично болни; психосоциална рехабилитация; трудова терапия; съдебно-експертна дейност; профилактика и промоция на психичното здраве.

bulgarian english

Основно меню

Потребителски вход

Регистрация? Създай акаунт

Анкети

Вашето мнение за сайта lechebnizavedenia.com

Ресултати

Who's online

Имаме 108 госта на линия