Лечебни Заведения в България
:: Начало arrow област Габрово arrow За издателството
spot2

За издателството

Издателство "АБ" ЕООД гр. Стара Загора е създадено през 1993 г. Дейността му е ориентирана в две основни направления - изработка на информационни и рекламни издания и издаване на художествена и научна литература. За периода на своето съществуване Издателството е изработило много продукти съвместно с БТК, ЦКС, Земеделските кооперации, Общинските администрации и Управлението на Националните природни паркове.

От десет години Издателството работи в сферата на здравеопазването. Със съдействието на структурите на МЗ и НЗОК бяха издадени областни справочници за лечебните заведения и индивидуалните практики. Особено важни са подготвените и разпространени национални издания “Лечебните курорти в България”, “Лечебни заведения в България” в 2 тома, “Лечебни заведения за кожно-венерически заболявания”, “Лечебни заведения за онкологични заболявания”, “Лечебни заведения за пневмофтизиатрични заболявания”; “Медицински стандарти по здравни грижи” в 2 тома, Ръководство по невротерапия, Алманах на Медицински Университет - Пловдив, презентационни материали на лечебни заведения. Има изградена добра практика при подготовка и организиране на различни чествания.

Специално място заема дейността по обслужване на проекти по оперативните програми в сферата на здравеопазването.

Една от последните разработки на Издателството е Национален сайт “Лечебни заведения в България” (lechebnizavedenia.com), в който е публикувана подробна информация за медицинските услуги и дейности на болничната и доболнична медицински помощ в България, както и за структурата на всички медицински училища в страната.

Нов проект е поредицата от издания за Висшите учебни заведения.

Издателство “АБ” разполага със своя рекламна агенция и база за предпечатна подготовка с висококвалифицирани специалисти.

Голяма част от доверието към Издателство “АБ” се дължи на коректното партньорство и изключително високото качество на нашите издания.

ЕКИП
Управител – Анелия Минкова - GSM: 0887 619 244; 0896 615 807
Редактор – Диана Велева
Технически редактор – Анелия Атанасова
Дизайнер – Тонка Велева
WEB
дизайнер – Калоян Владимиров

За контакти

ИЗДАТЕЛСКА КЪЩА "АБ" ЕООД
гр. Стара Загора
ул. “Отец Паисий” 58, вх.0; ет.3
тел.: 042/ 259 151
GSM: 0896 776 865

E-mail:

bulgarian english

Основно меню

Потребителски вход

Регистрация? Създай акаунт

Анкети

Вашето мнение за сайта lechebnizavedenia.com

Ресултати

Who's online

Имаме 104 госта на линия